fix-wp.svg
whatsapp direct
6 51400832
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Garantie

Bij Koolen Auto's bieden we u zekerheid met BOVAG-garantie. Hoewel we al onze auto's grondig inspecteren, kan het gebeuren dat er na de aankoop onverhoopt een gebrek optreedt. Geen zorgen: wij staan voor u klaar. Wat houdt BOVAG-garantie in? Met de BOVAG-garantie krijgt u 6 maanden zekerheid. Als er zich gebreken voordoen die bij de aankoop niet zichtbaar waren, wordt uw auto kosteloos hersteld. De garantie dekt zowel onderdelen als arbeidskosten. Voor meer informatie kunt u ons vragen naar de voorwaarden. Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Wij als
Koolen Auto’s

Kwaliteitsgarantie

Wij voeren grondige inspecties en kwaliteitscontroles uit om de betrouwbaarheid van alle verkochte auto's te waarborgen.

Gemakkelijke financiering

Flexibele financieringsopties en ondersteuning bij het regelen van leningen om de aankoop van een auto toegankelijk te maken voor iedereen.

Klanttevredenheid

Voortdurende inzet om te voldoen aan de behoeften van klanten en hun tevredenheid te garanderen, met een focus op langdurige relaties.

Interesse in of een
vraag over onze
dienstverlening?

Laat het ons weten. Service is voor ons ontzettend belangrijk. Contact opnemen kan via de website, telefonisch of per e-mail. Wij staan voor u klaar.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08:30  - 17:30

Morgen Internet - Zorgeloos website