fix-wp.svg
whatsapp direct
6 51400832
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Financiering / Lease

Maak autorijden eenvoudig met onze flexibele financieringsopties. Bij Koolen Auto's begrijpen we dat het financieren van een auto een belangrijke keuze is. Daarom werken we samen met diverse financierings- en leasemaatschappijen om u professioneel advies en passende financieringsmogelijkheden te bieden. Ontdek onze leaseopties in de showroom en geniet van heerlijk rijden zonder zorgen over onderhoud, verzekeringen of afschrijving. Rijd vandaag nog in uw droomauto. Zowel zakelijke als particuliere rijders zijn welkom. Profiteer van scherpe rentetarieven op ons advies. Kom langs bij Koolen Auto's in Born voor persoonlijk advies en ontdek de mogelijkheden.

Wij als
Koolen Auto’s

Kwaliteitsgarantie

Wij voeren grondige inspecties en kwaliteitscontroles uit om de betrouwbaarheid van alle verkochte auto's te waarborgen.

Gemakkelijke financiering

Flexibele financieringsopties en ondersteuning bij het regelen van leningen om de aankoop van een auto toegankelijk te maken voor iedereen.

Klanttevredenheid

Voortdurende inzet om te voldoen aan de behoeften van klanten en hun tevredenheid te garanderen, met een focus op langdurige relaties.

Interesse in of een
vraag over onze
dienstverlening?

Laat het ons weten. Service is voor ons ontzettend belangrijk. Contact opnemen kan via de website, telefonisch of per e-mail. Wij staan voor u klaar.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08:30  - 17:30

Morgen Internet - Zorgeloos website